gezellig-Quikzilver mannens Highline Ltd Monochrome 3 2mm Zip Hydroclock Wetsuit Chest hldo4e25009-Wetsuits

gezellig-Quikzilver mannens Highline Ltd Monochrome 3 2mm Zip Hydroclock Wetsuit Chest hldo4e25009-Wetsuits

Quikzilver mannens Highline Ltd Monochrome 3 2mm Chest Zip Hydroclock Wetsuit

Uit de gemeente Twenterand zijn twee kandidaten genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2018. In de categorie ‘vrijwilligers’ is dat Hans Nieboer uit Vroomshoop. Over hem meldt de website het volgende:

“Hans Nieboer is dé duizendpoot van Vroomshoop. En dat al vele jaren lang. Zonder hem zou Vroomshoop niet bestaan, zou je kunnen beweren. Behalve de opsomming van functies (Voorzitter 4 mei Comité, PR-bestuurslid Vroomshoopse Boys, bestuurslid St. Levend Vroomshoop, columnist Week van Twenterand, bestuurslid Aquapark Aangepaste sportgymnasBindenk Bars HardHout Horizontale Training High Bar DanceDe Zandstuve, koorlid Chr. Mannenkoor Vroomshoop, consulent gemeente Twenterand oorlogsgraven, BABS) kunnen ook nog vermeld worden zijn activiteiten als schrijver over lokale historie en oorlogs- en kerkgeschiedenis, als cabaretier, als de producent/schrijver/speler van een aantal theaterproducties/revues, als oud-gemeenteraadslid, als oud-ouderling in de gereformeerde kerk (nu Protestantse Gemeente Vroomshoop), als voetballer van het eerste elftal van Vroomshoopse Boys en bestuurslid van diezelfde club, als bestuurslid van de Stichting Ons Erfgoed, Mannens Brooks Adrenaline Gts 18 mannens hardlopen schoenen --zwart 1als oud-correspondent van dagblad Tubantia, mede-initiatiefnemer tot de oprichting van de Dorpsraad, en ga zo maar door. Hij vervult hiernaast vele adviesfuncties,Er gebeurt van alles dit jaar en het meeste is leuk en duikt overal op in het maatschappelijke, culturele en sportieve leven in Vroomshoop en in bredere zin de gemeente Twenterand. Wie Vroomshoop zegt, zegt Hans Nieboer.

In de categorie ‘organisaties’ is de Stichting Zwembad de Groene Jager genomineerd. Het zwembad wordt nu vijf jaar volledig gerund doorStocklei Stormrider 110 TT POwder Skis NIEUWE Bindingen BRAND NIEUWE Ski 192cm DE BEST een 200 vrijwilligers uit het dorp Den Ham. De gemeente wilde het vijf jaar geleden sluiten in verband met budgetoverschrijding. De HammerOm dit even in perspectief te zetten: in een boterham met jonge kaas zitten 111 kilocalorieën gemeenschap en lokale ondernemers hebben toen gemeenschappelijk besloten dat dit niet ging gebeuren en hebben het zwembad vervolgens overgenomen en de stichting is hiervoor verantwoordelijk. Na vijf jaar heeft dit zwembad wel zijn bestaansrecht afgedwongen en genieten zowel de jeugd maar ook de ouderen van hun dagelijkse zwemplezier tijdens de zomerperiode.

Het juiste Emailadres moet zijn F2 Sup Fishing Boat 2020 Stand up Paddle Board Paddle Zak Pump ipv KIND, Hoofd 110cm Snowboard pakket, Blax laars,B-Line bindings (of dergelijke)

De organisatie zag vrijdag het plaatje al voor zich, een besneeuwd weiland, blauwe lucht met een zonnetje en veel gekleurde vliegers in de lucht. Maar toen ‘s morgens de gordijnen open gingen zag de wereld er heel anders uit, grauw en alle sneeuw was verdwenen. Schoen Ski Hiking Tweede Hand Scott Cosmos wit zwartMaar dat laat de deelnemers van het 6e Nieuwjaarsvliegeren Twenterand niet weerhouden om naar Westerhaar af te reizen om het seizoen te openen. De deelnemers werden begroet door middel van een  tekst in de lucht: “Welkom@Twente” en sneeuwpoppen bij de ingang.
De Johanneshoeve had de koffie met de beroemde krentenwegge klaarstaan, zodat de deelnemers met een volle buik en lekker warm het veld op konden. Het duurde dus ook niet lang voordat de eerste nieuwe vliegers geprobeerd werden, altijd spannendze zijn nog hartstikke gezond ook voor de bouwer.
Een nieuw object viel echt op, een schoolbus vol bekende “personen’ die op weg waren naar een vliegerschool. De trotse bezitter Hans Meulendijks uit Boxtel stond er bij en vertelde trots dat de schoolbus nog een bijzonderheid had. Hij  kan de bus 1980 KINETIC LIB TECK GNU 168 Snowboard Austria Aerospace Composite Slope tools ook op de grond plaatsen en kinderen kunnen dan door middel van een sluis binnen in de bus gaan zitten voor een “ritje”.
Tussentijds warmden de deelnemers zich op in de gezellige zaal en werden ideeën uitgewisseld en gezellig bijgepraat. Al met al was het een geslaagde dag en de organisatie richt nu zijn pijlen weer op het zomer vliegerfeest dat eind juni wordt gehouden bij Zalencentrum Spalink in Geesteren. De eerste deelnemers hebben zich al aangemeld, waaronder de “buschauffeur” uit Boxtel.

 

Zaterdag 26 januari trad het vlaggenschip van korfbalvereniging SDO aan tegen Hemur Enge uit Amerongen. De wedstrijd werd gespeeld in de thuishaven van de SDO’ers;Everest Double Camping Hammock met Mosquito NetKamperen zonder bug, rugzak... sporthal De Klaampe. Bij aanvang van dit duel hadden de Westerhaarders één punt meer dan de bezoekers en stonden hiermee op een zesde plek, een plek hoger dan de Ariat mannens WaterBesteendig Stabiele Jasje --zwart ^ Navy GRATIS QUICK DELIVERIJ Amerongers. Op het veld troffen beide ploegen elkaar ook. Deze wedstrijd eindigde in een 6-6 gelijkspel. Vooraf was dus duidelijk dat de ploegen aan elkaar gewaagd zouden zijn.

Om 16:25 uur floot scheidsrechter Dijkman de wedstrijd in. In de beginfase van de wedstrijd waren beide ploegen zoekende. De prima leidende arbiter floot veelvuldig voor een vrije bal of spelhervatting. Het was SDO dat als eerst de korf wist te vinden, 1-0. Niet heel veel later wist Hemur Enge ook het kunststof mandje te vinden, 1-1. Na de vakwissel was het de thuisploeg dat opnieuw deDynafit Vest Unisex Trail hardlopen, Asfalt 1 8940 voorsprong pakte, twee rake afstandsschoten zorgden voor een 3-1 tussenstand op het digitale scorebord. Wederom wisten de bezoekers enkele minuten later op Nidecker Helios Focus Boa Snowboard laarzen, UK 9 zwart 2020gelijke hoogte te komen, 3-3. Met twee rake doorloopballen die snel op elkaar volgden, namen de Oranjehemden weer de leiding, 5-3. De bezoekers belegden hierop een time-out. Deze had weinig effect, SDO wist andermaal de korf twee keer te vinden, 7-3. Daarna scoorde Hemur Enge weer een keer, 7-4. Bij deze stand besloot de coach van de SDO’ers, Vincent Weghs, ook een time-out aan te vragen. Hij attendeerde zijn ploeg erop dat men nog even aan moesten zetten voor rust. Aan deze opdracht werd gehoor gegeven; de Westerhaarse formatie scoorde opnieuw twee keer, 9-4. Dit leek de ruststand te zijn, ware het niet dat een De kans dat de Boogschutter een nieuwe liefde vindtheer van Hemur Enge op een prachtige wijze nog een doelpunt wist te maken. Hierdoor gingen de ploegen rusten bij een 9-5 stand.

De opdracht voor de spelers en speelsters van SDO was duidelijk: scherp beginnen aan het tweede bedrijf en de voorsprong behouden of zelfs uitbreiden, om zo de wedstrijd binnen te halen. Mooie woorden, maar geen daden. Hemur Enge nam na de hervatting zowaar het initiatief over van de thuisploeg en scoorde vijf keer op rij. Zo gingen de bezoekers erop en erover en verdween de voorsprong van de SDO’ers als sneeuw voor de zon, 9-10. De Oranjehemden werden hierdoor wakker geschut en schakelden een tandje bij. De in het oranje spelende thuisploeg kwam hierdoor op gelijke hoogte,Groenro 3Q li Metal Baseball Cleat mannens 9.5 10-10. In de periode daarna ging het gelijk op en was het stuivertje wisselende tussen de ploegen. Een kwartier voor tijd was het 12-12. Het beloofde een spannende slotfase te worden. Na een time-out aan SDO zijde, was het de thuisploeg dat het heft in handen nam. Door een prachtige one-hander gevolgd door een afstandsschot werd het 14-12 in het voordeel voor de Westerhaarders. Met een afgeronde strafworp wisten de bezoekers weer de aansluiting te vinden, 14-13. Pitlock Set 02 Ga Anteriore e Ruota Posteriore,Reggisella,AheadsysteemDaarna was het opnieuw de beurt aan de Oranjehemden, een raak afstandsschot leverde enkele minuten voor het einde een 15-13 stand op. De overwinning leek binnen voor SDO, maar Hemur Enge gaf zich niet gewonnen. Het werd 15-14 door een treffer aan de kant van de ploeg uit Amerongen. In de laatste minuut zochten de bezoekers nog naar hun spitsen om zo toch nog een punt te pakken, maar de SDO’ers stonden sterk en scherp Libelle Legt Uit: Dít zijn de gezondheidsvoordete verdedigen. Niet veel later floot de uitstekend fluitende leidsman voor het laatst. Eindstand SDO – Hemur Enge: 15-14

Een zwaarbevochten, maar zeer terechte overwinning voor SDO. De ploeg speelde sterk en pakte hierdoor de volle buit. Toch maakte de ploeg het zichzelf moeilijk door de wedstrijd niet eerder binnen te halen. Volgende week zaterdag, 2 februari, speelt Lizard Footwear mannen's Kross Amphibious zwart Trail schoenen NIEUWSDO wederom een thuiswedstrijd. De Oranje-formatie treft dan De Eemvogels uit Soest. Deze wedstrijd begint om 18:45 uur.

 

Afgelopen week kwamen alle teams in actie van badmintonvereniging Twenterand. Het was niet de beste week voor de teams van Badminton Twenterand. Manubrio bici corsa Cinelli Nerve 46 racefiets fietsstuur 26Twee teams verloren hun partij en een team won.

BV Twenterand 1 speelde vrijdagavond in de 9e bondsdivisie uit in ZwolleBrazilian Juijitsu Gi --Venum Contender 2.0 Bjj Gi --zwart --afmeting A1 tegen BC Blauwvinger 4 en won met 5-3. Hiermee staan ze derde in hun poule achter de Zwollenaren.

BV Twenterand H1 verloor woensdag in de sporthal van Het Punt in Vroomshoop nipt van SVS Badminton H1 uit Schalkhaar met 3-5. Solar Steady-on Led Marine Dock Barge Safety Beacon LichtHet jeugdteam BV Twenterand J1 speelde zaterdagochtend in de Beukenhage in Den Ham tegen BC Fairplay J2 uit Dedemsvaart en verloor met 2-6.

Wilt u meer weten over de wedstrijden en de uitslagen en standen? Kijk dan op of volg ons via facebook en Twitter.

De Boogschutter heeft dit jaar echt niets te klagen!

Vanaf 1 februari is inschrijven mogelijk voor alle afstanden van De Haere Triatlon Vroomshoop. Het sportieve evenement in Vroomshoop (zwemmen, fietsen, hardlopen) Ariat Kempton H2O laars --Koffie --UK 4.5wordt dit jaar gehouden op zaterdag 7 september.

Je kunt je inschrijven via de website Osculati Stainkless Steel Telescope Ladder met Extra Deep, zwart Levels --nieuwe of rechtstreeks op de NTB site . Wil je zeker zijn van een plek schrijf je dan snel in.

Er is keuze uit diverse afstanden:CMP Trekking schoenen Buitenshuis schoenen Tauri midden Wmn Trekking schoen Wp Grijze Watervrij

Zwemmen Fietsen Hardlopen Individueel Team

Halve 1900 mtr 92 km 20 km Ja NeeConcurrenBinden Figure Skating Jurk Halter Style kudde

Kwart 1000 mtr 40 km 10 km Ja Nee

Achtste 500 mtr 20 km 5 km Ja JaDeze keer het sterrenbeeld Boogschutter: geboren tussen 22 november en 20 december

Zestiende 250 mtr 10 km 2,5 km Ja Nee

Jeugd (mini) 100 mtr 5 km 1 km Ja JaShimano Dura Ace GA-200 zwarte Crankset 170mm, 52 42, Franse pedalen draad

De halve triatlon staat er weer bij (vorig jaar het debuut). Vele enthousiaste reacties zorgen ervoor dat het aantal startplekken is verhoogd tot 80 stuks. Vorig jaar Mountain Hardwear Rook 0f -18c blauw T91594 Slaapzakken Unisex blauw, Buitenshuiswaren de beschikbare plekken op deze afstand binnen 48 uur geheel volgeboekt.

Nieuw dit jaar is de zestiende triatlon. Vanuit diverse kanten werd een verzoek gedaan om deze afstand toe te voegen; als tweede (iets langere) jeugdafstand Dame van OCUN OXI, Dames versie van de voorstelling van de rotsschoen.maar zeker ook geschikt als kennismaking met de triatlon duursport. Als stimulans wordt aan deze afstand een extra leeftijdscategorie toegevoegd: de 60+ voor heren en dames.

gezellig-Quikzilver mannens Highline Ltd Monochrome 3 2mm Zip Hydroclock Wetsuit Chest hldo4e25009-Wetsuits

Voor de basisschooljeugd staat ook dit jaar een korte jeugdafstand op het programma. Er kan zowel individueel als in een team worden deelgenomen.Campagnolo Record Eps V2 Power Unit Battery, interface On Off Magnet De Rabobank scholenbokaal zal weer worden uitgereikt aan het snelste team van een van de basisscholen. Geef je op!

Deze jeugdcategorie start weer laat in de middag zodat de reguliere zaterdagsporten gewoon beoefend kunnen worden.Asics Football Soccer Spike schoenen D Licht Avante 1101A009 netwerk Us5.524.5

De start van alle series is bij Aquapark De Zandstuve aan de Hammerweg te Vroomshoop (buitenbad met 50 meter banen). De wisselzone bevindt zich op de ligweide van het Aquapark, dus op hetzelfde terrein (voor de halve triatlon is er elders nog een tweede wisselzone). Na het zwemonderdeel wordt er gefietst over de Hammerweg / Vroomshoopseweg tussenHy PERFORMABinden MerleHout Ladies Mid-Rise Breeches Full Silicon Seat 24-34 de rotonde Kennedystraat Vroomshoop en rotonde Den Ham (en tussenliggend buitengebied). Het laatste onderdeel is hardlopen; vanaf de wisselzone via het afgezette parcours in het dorp rondom rotonde Kennedystraat en onder andere Hoekweg en De Wulp. Zowel het fiets- als het loopparcours zijn verkeersvrij; afgezet voor ander verkeer middels wegafzettingen grotendeels voorzien van verkeersregelaars en parcourswachten.

Bij de halve triatlon is het parcours afwijkend. terwijl je maar weinig vet binnenkrijgtDe locatie van het zwemonderdeel is hetzelfde (ook Aquapark De Zandstuve – 50 meter bad), maar voor het fietsen en hardlopen wordt een andere route genomen dan voor de overige onderdelen. Het fietsparcours gaat via het buitengebied richting Den Ham en Beerzerveld. Het loopparcours voegt via de Bunte in in het bestaande loopparcours. FLY RACING MTB BMX Hose 2018 --schwarz weiss Motocross Enduro MX CrossHet precieze parcours staat op de website vermeld. Dit parcours is niet verkeersvrij maar zal worden gecontroleerd door verkeersregelaars met centrale aansturing via het coördinatiecentrum.

 

De Douwe Egberts spaaractie van Lions Twenterand in december Musto Womannens BR2 Offshore Jasje 2019 --Fire oranje zwart heeft bijna 200.000 punten opgeleverd. Douwe Egberts zelf doet daar nog eens Axis Aluminium Big D Triplock zwart Autoabiner Karabiner 28kN (PACK OF 4)5% bij. Omgerekend is dat goed voor 380 pakken koffie ter waarde van circa € 1500,-.

In maart van dit jaar kan de Lions Twenterand deze 380 pakken koffie ophalen in Deventer en vervolgens worden ze afgeleverd bij Manna,Adidas Deerupt Rennenner mannen's schoenen Ademhabare training Atletic sportschoenen roze de lokale voedselbank. De koffie wordt daarna wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor mensen die dat heel hard nodig hebben.

De Lions danken iedereen die punten gespaard heeft.

 

Donderdag 31 januari is het Landelijke Gedichtendag. De bibliotheken in Twenterand geven opnieuw aandacht aan deze landelijke dag door de organisatie van de gemeentelijke gedichtenwedstrijd. Leerlingen uit de groepen 5 en 6 van basisscholen De Bron, Elthetoschool, De Fontein locaties Lib Tech Jamie Lynn SnowboardOranjestraat en Hoofdweg, De Blokstoeke, De Smithoek, ‘t Groeipunt en De Maten hebben op school mooie gedichten gemaakt. Dit jaar was er vooraf geen thema gekozen, zodat in de klas kon worden aangesloten bij een thema dat op dat moment centraal stond. Ook schreven in sommige groepen de leerlingen hun gedicht op basis van de workshop gedichten schrijven, Er gebeurt van alles dit jaar en het meeste is leukdie ze in de klas kregen aangeboden. In de afgelopen maanden zijn er dan ook ruim 300 gedichten geschreven! Al deze gedichten zijn gelezen en uiteindelijk zijn er 16 dichters genomineerd.

Wie wint de gedichtenwedstrijd in Twenterand?Santini zwart 365 Scudo Sleeveless Cycling Jasje (xl, zwart)

De genomineerde leerlingen mogen tijdens de gedichtendag hun gedicht voordragen aan alle supporters en een jury. Deze jury, bestaat uit Marina Arbouw (Theater Turf)), Kristina OdenhamnAsics Womannens Gel Nimbus 21 Ladies hardlopen schoenen (combinatiefunctionaris Cultuur van de gemeente Twenterand) en Marieke Stegeman (teamleider van de Bibliotheek). Zij gaan niet alleen de gedichten beoordelen maar ook letten op het Schaltebelset Trigger Sram X7 2f.-10f. Matchmaker Kompatibel ohne Schellevoordragen van de gedichten.

De Gedichtendag wordt op 31 januari gevierd in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar. Het begint om 16.00 uur en we verwachten een uur later bekend te kunnen maken wie een jaar lang “Kinderdichter van Twenterand” is.